fredag 5. oktober 2012

På flyttefot

Jeg har egentlig aldri klart å bestemme meg for hvilken bloggverden jeg skal leve i; blogg.no, blogspot.com, sprayblogg.no eller hur. Derfor har jeg gjerne operert med flere blogger samtidig, og sånt blir det litt stress av :P Så nå har jeg tatt en avgjørelser - jeg flyter fra blogspot og konsentrerer meg om den bloggen som har levd lengst!

Om du vil følge med på flyttelasset er adressen www.familie.blogg.no

Velkommen skal du være!

Så lite som skal til!

Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å beklage meg over hvorfor jeg ikke har skrevet i bloggen på lang tid. Sannheten er jo så enkel at tid, sted, lyst, giddis osv ikke har vært tilstede. Jeg vil heller bruke innlegget til det som var planlagt; vise litt bilder med hvor lite som skal til for å få det bittelitt bedre.

Helt siden vi kjøpte leiligheten for vel 10 år siden har jeg hatt et stort ønske om å pusse opp soverommet. L har ikke helt sett behovet for det, men for et års tid siden begynte jeg å få ham litt på gli. En dag vi skulle på trening og ungene kjedet seg, tilbød jeg dem penger for å rive ned tapetet på soverommet (vet at jeg med det ikke går inn i kategorien over de beste mammaer, men det var så enkelt!) Første steg mot nyoppusset soverom var dermed tatt - yey!


Gleden var dog kortvarig. Arbeidslysten uteble, og det har nok litt med at vi føler vi hver har 10 tommeltotter i stedet for bare to + åtte andre funksjonelle fingre når det kommer til oppussing. Vel, det er ene grunnen, så kan man hive på så mange andre man bare ønsker. Saken er at det ble ikke gjort noe mer.

Høsten kom og høsten gikk. Og det ble både vinter, vår og sommer uten at noe mer skjedde. Eller jo; ungene "dekorerte" veggene til morsdag!






Så ble det sensommer og svoger JC kom på besøk. En litt mer nevenyttig variant av L (unnskyld, kjære...) og arbeidslysten var plutselig tilstede!


Et par turer innom IKEA for litt inspirasjon, innom BM for å handle og jobben var gjort i løpet av en langhelg! Fruen er mektig imponert og strålende fornøyd! Kan ikke huske sist jeg sov så godt. Mulig det har med "rotet" rundt meg på soverommet å gjøre?!?









Vel, inspirasjonen og arbeidslysten vedvarer. Nå i helgen er det kjøkkenet som står for tur! Et lite innlegg om det kommer brått og plutselig

Ps: Et lite tips; grønt er skjønt!