torsdag 31. mars 2011

På tide med litt bilder...

Har visst ikke vært så himla flink til å oppdatere bloggen - tross bloggutfordringen fra Merete... Så som et lite plaster på såret, legger jeg ut noen nye bilder. Det var jo fotoblogg dette opprinnelig skulle være.... Ha en herlig dag videre!!




mandag 7. mars 2011

A dream come true!

Helt siden vi flyttet inn i leiligheten vår i august 2002, har jeg hatt en stor drøm om å pusse opp soverommet. Liker liksom ikke designet der inne.. Litt for mye rosa og fugler og blomster, om du forstår hva jeg mener. Ikke akkurat min smak....

Mannen i heimen har ikke helt skjønt poenget med å pusse opp, siden vi liksom bare skal sove der. Men jeg synes det ville vært mye mer koselig å komme inn i en oase av fred og kos når jeg skal finne roen for kvelden.

Vel, nå har han visst kommet på andre tanker selv, så nå skal det pusses opp!!! Hurra!!! Her en dag var vi innom IKEA for å kjøpe noen småting, og på vår vandring gjennom utstillingene fikk jeg se MITT soverom!!! Falt helt pladask, og det gjorde også heldigvis min andre halvdel. Så nå er planene klare. Vi får ikke plass til alt som er på bildet, men vi skal i alle fall ha sengen, kommoden og nattbordene.

Gleder meg til å krype opp i min nye seng på mitt nyoppussede soverom.. *sukk*



Amerikanske muffins

I anledning 10-årsdagen til husets prinsesse, har undertegnede kokkelert og prøvd nye oppskrifter. Noen med mindre hell enn andre, men muffinsene falt i alle fall i smak!! De var bare helt himmelske! Standhaftig som jeg er (????), klarte jeg å holde meg til å bare spise én. Og til alt "hell" var der igjen 12 stk da familiebesøket var over, og det holder akkurat til jentebursdag på Baluba på torsdag. To fluer i en smekk, liksom *hehe*